Skærmbillede 2020 07 29 kl. 11.33.59 - Find de perfekte havemøbler hos vidaxl.dk

Find de perfekte havemøbler hos vidaxl.dk

Har du en drøm for haven? Vidaxl.dk er en webshop, der har et hav af havemøbler, så du kan indrette din terrasse og have præcis, som du ønsker det.

Et uderum betyder rigtig meget for et hjem. Det er der, vi lader op, når hverdagen tager over, det er der, vi ligger vores energi, når vi har brug for at bruge kroppen, og det er der, vi har de bedste stunder med venner, vin og dejlig grillmad omkring et bord.

Vidaxl.dk er en webshop, der har et stort udvalg af forskellige havemøbler, så du kan dekorere dit uderum lige præcis sådan, som du ønsker det. De har blandt andet et elegant og meget komfortabelt rattan-loungesæt, som automatisk bliver fokuspunktet i din have eller på terrassen. Dette havesofasæt med et spisebord og bløde hynder og puder er ideelt til udendørs middage, små selskaber eller til rolige aftner, hvor man slænger sig i et par gode hynder.

Møblerne er lavet i det vejrbestandige og vandtætte polyrattan, så loungesættet er let at rengøre, det er slidstærkt og velegnet til udendørs brug. Spisebordssættet har en robust pulverlakeret stålramme, som er meget holdbar. Den hærdede glasplade kan holde til meget, og så er den nem at rengøre. Sofasættet leveres med komfortable hynder og puder i olyesterbetræk med lynlåse, der derfor også kan tages af og smides i vaskemaskinen. Det lækre loungesæt er let i vægt, hvilket gør, at det nemt kan flytte rundt, alt efter hvad det skal bruges til, og hvor mange mennesker I skal sidde i det.

Dette loungesæt indeholder en L-formet sofa, 1 bord, 2 ottomaner, 7 puder og 5 hynder. Se dette sæt og mange andre havemøbler hos vidaxl.dk.