Kategori: Livsstil

Skærmbillede 2020 07 29 kl. 11.33.59 - Find de perfekte havemøbler hos vidaxl.dk

Find de perfekte havemøbler hos vidaxl.dk

Har du en drøm for haven? Vidaxl.dk er en webshop, der har et hav af havemøbler, så du kan indrette din terrasse og have præcis, som du ønsker det.

Et uderum betyder rigtig meget for et hjem. Det er der, vi lader op, når hverdagen tager over, det er der, vi ligger vores energi, når vi har brug for at bruge kroppen, og det er der, vi har de bedste stunder med venner, vin og dejlig grillmad omkring et bord.

Vidaxl.dk er en webshop, der har et stort udvalg af forskellige havemøbler, så du kan dekorere dit uderum lige præcis sådan, som du ønsker det. De har blandt andet et elegant og meget komfortabelt rattan-loungesæt, som automatisk bliver fokuspunktet i din have eller på terrassen. Dette havesofasæt med et spisebord og bløde hynder og puder er ideelt til udendørs middage, små selskaber eller til rolige aftner, hvor man slænger sig i et par gode hynder.

Møblerne er lavet i det vejrbestandige og vandtætte polyrattan, så loungesættet er let at rengøre, det er slidstærkt og velegnet til udendørs brug. Spisebordssættet har en robust pulverlakeret stålramme, som er meget holdbar. Den hærdede glasplade kan holde til meget, og så er den nem at rengøre. Sofasættet leveres med komfortable hynder og puder i olyesterbetræk med lynlåse, der derfor også kan tages af og smides i vaskemaskinen. Det lækre loungesæt er let i vægt, hvilket gør, at det nemt kan flytte rundt, alt efter hvad det skal bruges til, og hvor mange mennesker I skal sidde i det.

Dette loungesæt indeholder en L-formet sofa, 1 bord, 2 ottomaner, 7 puder og 5 hynder. Se dette sæt og mange andre havemøbler hos vidaxl.dk.

erick larregui u LUSLLgNmk unsplash 1024x683 - Bruger du den rigtige shampoo til dit hår?

Bruger du den rigtige shampoo til dit hår?

Der findes mange shampoovarianter, som er lavet af det populære mærke Redken, heriblandt selvfølgelig også Redken Shampoo. Shampooen findes både til fint hår, til det tykke hår, det krøllede hår og det farvede hår. Så uanset hvilken hårtype du har, kan du finde en god Redken shampoo, som passer perfekt til dit hår.

En shampoo er ikke bare en shampoo, og det er derfor ikke helt ligegyldigt, hvilken shampoo du vælger at bruge til dit hår. Der kan være stor forskel på hår fra person til person. Har du et fint skandinavisk lyst hår, kan du med fordel bruge en Redken shampoo til fint hår. Shampooen til fint hår sørger blandt andet for at give håret ekstra fylde ved at booste hvert enkelt hårstrå.

Måske er du en, som har et flot krøllet hår og derfor gerne vil have en shampoo, som både styrker og gør håret mere medgørligt. Her har Redken udviklet en shampoo, som lige præcis gør det, og som giver dine krøller den bedst mulige pleje.

Leder du efter en shampoo fra Redken, måske en shampoo til fint hår, eller en til de krusede ustyrlige lokker? Så finder du et stort udvalg hos Hairoulet, uanset hvilken en hårtype du har.

Plej dit hår med lækre produkter fra Redken

Vil du gerne have et flot, sundt og velplejet hår, så er det en god ide at kigge forbi Hairoutlet og se nærmere på alle de lækre produkter fra Redken. Her kan du nemlig vælge mellem mange af de populære serier såsom; Redken Beach, Curvaceous, Extreme, All Soft, Diamond Oil og Redken Scalp Relief.

max poschau Yrjprzq 1jk unsplash 1024x683 - Tøj i høj kvalitet til den aktive livsstil

Tøj i høj kvalitet til den aktive livsstil

De fleste mennesker kender det populære livsstilsmærke Helly Hansen. Helly Hansen designer tøj, som primært bruges af folk, som har en aktiv livsstil, blandt andet af professionelle skiløbere, snowboardere og sejlere. Er du en af disse typer, og vil du på samme tid også gerne have tøj, som er moderne og fedt, så vil tøj fra det norske mærke uden tvivl være alle pengene værd.

En aktiv hverdag betyder tøj med høj komfort

Mange mennesker kan blive fristet til at tro, at tøj bare er tøj, som skal holde regn, blæst og kulde ude. Men er du et aktivt menneske, så er det ikke helt ligegyldigt hvilken jakke, eller hvilket et par bukser du har på. Udover at holde dig varm, og uanset om du er på vandretur i bjergene, eller om du er står på ski, så er en jakke eller et par bukser fra norske Helly Hansen skabt til at yde fuld beskyttelse samt en optimal varme.

Når du er aktiv, så betyder det også, at du bevæger dig meget, og derfor skal dit tøj gerne være tøj, som du frit kan bevæge dig i. Det kan du med tøj fra Helly Hansen, for her er der altid tænkt over den gode komfort, som er alfa omega, når du skal bestige bjerge, eller når du skal ud at sejle.

Det norske tøjmærke Helly Hansen laver al slags tøj til mennesker, som har en aktiv livsstil. Det vil sige, at du både kan finde jakker, shorts, redningsveste, sandaler og sejlerbukser fra det populære og anerkendte brand.

element5 digital WCPg9ROZbM0 unsplash 1024x684 - Shampoo til alle hårtyper

Shampoo til alle hårtyper

Har du hår, der kræver en omfattende pleje? Er din hovedbund følsom? Har du fint eller tykt hår? Uanset din hårtype er det vigtigt med en god shampoo. Hos hairoutlet.dk finder du et stort udvalg af shampoo, og du kan helt sikkert finde en, der passer til dine behov.

Plej dine lokker

Alle kvinder har haft både gode og dårlige oplevelser med hår og hårpleje. Om sommeren kan håret blive påvirket af solen for ikke at nævne klor- og havvand. Det er ikke ligefrem hårets bedste venner, men med den rette behandling, kan du rette op på skaderne. En generel god behandling er ligeledes vigtig, så håret er sund året rundt. Derfor er det med at finde den shampoo, der passer bedst til dit hår. Hos hairoutlet.dk finder du et stort udvalg af shampoo, der er høj kvalitet til discountpriser. Udvalget er stort, og det henvender sig til alle hårtyper. Det er bare at gå på opdagelse i de mange shampoos, så du kan forkæle dit hår.

Forkæl dit hår

Hairoutlet.dk har shampoo til discountpriser, men det betyder ikke, at kvaliteten er knap så god. Tværtimod! Du finder nemlig frisørshampoo, og hvem vil ikke gerne have de bedste produkter til billige priser? Du kan helt sikkert finde en shampoo, der passer til din hårtype. Der er kendte mærker som TIGI og herunder serierne Bed Head, Catwalk, samt Goldwell og Paul Mitchell. Uanset om du har tykt eller tyndt hår, er der shampoo dertil, men du finder også produkter, der hjælper på fedtet hår, samt shampoo der er perfekt til følsom hovedbund, glatning af hår, krøller, tørt og kruset hår. Forkæl dig selv og dit hår med kvalitetsshampoo!

CYKELKURV bagagebære 6 kg stof hund p - Er din hund også dit et og alt?

Er din hund også dit et og alt?

Der er hunde, der blot er der, og så er der hunde, der får en helt særlig status. Hvis din hund hører til sidstnævnte, så kan du forkæle den med en cykelkurv fra dyrecenter.dk.

Nogle får en hund mest af praktiske årsager, andre fordi de blot syntes, det kunne være hyggeligt eller trygt. Og så er der dem, der får en hund, der bliver deres bedste ven, og som næsten får status af et barn. Hvis du genkender sidstnævnte situation, så er du kommet til det rigtige sted.

For din hund skal forkæles, og kun det bedste duer til din hund. Og derfor har du sikkert også som regel din hund med overalt. For den skal helst ikke være derhjemme for længe selv. Særligt små hunde, der måske bor i lejligheder, er det bedst at have med sig på farten. Men det er ikke alle steder, hvor I kan gå hen sammen. Eksempelvis hvis det er for langt. Derfor kan det være smart at kunne tage din hund med på cyklen. Og derfor er der udviklet mange forskellige typer cykelkurve til små hunde, der skal med på farten.

Hvis du kunne bruge en hunde cykelkurv, så kig forbi dyrecenter.dk, der har mange typer af cykelkurve. De kan både placeres foran og bagpå, og der er alt fra fletkurve til luksuskurve, der passer rigtig godt på din hund. Du kan blandt andet få en cykelkurv i stift stof med robust ramme og med refleksstriber, så I også kan cykle, når det bliver mørkt.

yasmine boheas PX7hU0tcBL0 unsplash 1019x1024 - Dekorer din seng på den rigtige måde

Dekorer din seng på den rigtige måde

Hvad er den rigtige måde at dekorere en seng på? Hvor mange puder er passende? Hvor mange er for meget? Hvilken størrelse puder er bedst? Hvilket sengetøj skal jeg have? Og kan jeg på en nem måde ændre udseendet på min seng uden at bruge en masse penge? Dette er alle spørgsmål, som du bør overveje, når du dekorerer dit soveværelse.

Alle komponenter på en velindrettet seng tjener en funktion
Alle komponenter i din seng skal have et eller andet formål. Dekorative puder, et lagen, en dyne m.m. Lagnet beskytter sengen, og dynen holder dig varm om natten. De dekorative puder er ikke kun godt for din indretning, men de kan også fungere som en ekstra støtte. Sørg for at du kun placerer ting på din seng, som rent faktisk kan bruges til noget.

Brug forskellige størrelser og farver
Hvis du har puder på din seng, er det en fordel aldrig at vælge præcis de samme syv puder. Sørg for at der er noget liv og spil ved at variere størrelserne og farverne. Der er ingen regel for, hvor store puderne må være, og hvor mange du skal have. Det kommer i sidste ende an på dine behov og præferencer. Men brug tekstilerne til at skabe noget liv og understreg din personlige stil.

Vælg sengetøj der matcher indretningen
Sengetøj kan gøre meget for et soveværelse, hvis du vælger noget, der komplementerer resten af indretningen. Tag et kig på farverne og alle møbler i rummet og find ud af, hvad der vil passe godt til dette. Du kan også vælge et sengecover, hvis du gerne vil ændre hele udseendet på din seng. Sengecoveret er også en god måde at gøre rummet mere præsentablet, hvis du eksempelvis bor i en 1-værelseslejlighed.

kristina paparo XSDTr93bhBo unsplash 1024x575 - Bliv den man lytter til

Bliv den man lytter til

Hvorfor er det nødvendigvis ikke altid den, der får jobbet, der er den dygtigste? Hvorfor har nogle nemmere ved at forhandle en god løn hjem end andre? Hvorfor har nogle lettere ved at komme igennem med nye idéer til ledelsen end andre?

Der findes flere svar på spørgsmålene, men ofte vil en væsentlig del af svaret være, at gennemslagskraft er en afgørende faktor.

 

Teknik og kropssprog kan forstærke gennemslagskraft

Du kan arbejde med gennemslagskraft på mange forskellige måder. For det første kan du arbejde med personlig udvikling, hvis det for eksempel kniber med din selvtillid og dit selvværd. Derudover er der en række teknikker, der særligt kan være med til at forstærke din personlige gennemslagskraft.

 

Troværdighed

Troværdighed er med til at øge din gennemslagskraft. Troværdighed kommer, når der er overensstemmelse mellem det du siger og det du gør.

Stemmeføring

Tal højt og tydeligt, så det er let at forstå dig. Hvisker og mumler du, når du taler, mister du hurtigt de tilhørernes opmærksomhed, samtidig med at det kan give indtryk af, at du er usikker.

Kropsholdning

Med din kropsholdning udsender du meget tydelige signaler. Din kropsholdning forstærker samtidig også, det du føler. Føler du dig usikker, vil denne følelse ofte forstærkes ved, at du synker sammen i kroppen. Omvendt kan du give dig selv sikkerhed ved at rette dig op, løfte hovedet og kigge direkte på folk.

Budskab

Vær klar i dit budskab. Hvis du væver for meget rundt og er utydelig med, hvad du mener og hvad der er dine holdninger, så svækker du din gennemslagskraft.

 

Alle kan øge deres gennemslagskraft

Det er ikke sådan, at nogle bliver født med gennemslagskraft og andre ikke. Vi kan alle øge vores personlige gennemslagskraft gennem personlig udvikling.

Ved at booke et foredrag med Birgitte Dam Jensen, får du skræddersyet et kursus til netop din virksomheds ønsker, behov og ambitioner.

philipe cavalcante xe68QiMaDrQ unsplash 1024x1024 - Solbriller der klæder din ansigtsform

Solbriller der klæder din ansigtsform

Solens stråler begynder så småt at vise sig oftere. Et par smarte solbriller er ikke kun praktiske, de pifter også dit outfit op, så du ser smart og hip ud, når sommeren rigtig byder på udeliv.

Men hvilke solbriller skal du gå efter ved næste køb? Skal det være solbriller med styrke eller uden? Og hvilke modeller passer bedst til din ansigtsform?

Ovalt ansigt

Har du et ovalt ansigt, så er du så heldig, at du kan bære stort set lige de solbriller, som du vil, da der ikke er nogle brilleformer, som vil sidde forkert på dit ansigt. Med et ovalt ansigt er din hårgrænse rund og din pande er bredere end kæben. Gå efter for eksempel store stel der fremhæver dine kindben. Du kan også vælge et par solbriller med detaljerede stænger, som gør at din tinding syner større.

Firkantet ansigt

Har du tydelige linjer og et firkantet kæbeparti, skal du gå efter solbriller med bløde kanter og en skrå facon mod hagen. Hold dig fra kantede stel, da de vil fremhæve dit i forvejen markerede kæbeparti. Ønsker du at få dit ansigt til at syne mindre firkantet, skal du gå efter runde, ovale eller cat-eye modeller.

Hjerteformet ansigt

Med et hjerteformet ansigt kan du bære de fleste typer solbrillestel. Reto inspirerede solbriller giver dit ansigt karakter. Sørg for ikke at vælge modeller med al for meget pynt og detaljer foroven. Vælg i stedet nogle der leder opmærksomheden nedad.

Rundt ansigt

Hvis du har et rundt ansigt, så skal du gå efter et par solbriller med stel, der er bredere end dit ansigt. Sørg for ikke at bære runde solbriller, men vælg i stedet en stelform der frem linjerne i dit ansigt som for eksempel firkantede og rektangulære stel.

aj garcia 0bgWnyTKsjo unsplash 1024x683 - Find det rette ur til dig og din stil

Find det rette ur til dig og din stil

Udvalget af ure er stort, og der er efterhånden rigtig mange spillere på markedet. Er du på udkig efter et nyt ur, kan det være svært at vælge det helt rigtige, da der findes så mange mærker, stilarter og typer af flotte ure. Derfor kan det være en fordel, at du undersøger markedet, inden du beslutter dig for at købe et nyt ur, så du ikke risikerer at komme hjem med et, som slet ikke passer til din stil og personlighed.

Hvad er din personlige stil?

For at du undgår fejlkøb, er det især en god idé at finde ud af, hvilken stilart der tiltaler dig mest. Skal det være et ur med en læderrem eller en lænke? Skal det være analogt eller digitalt? Ur i guld eller sølv? Farver eller mere klassisk? Skal urskiven være sort eller hvid? Mulighederne er mange, så tjek det stor udvalg af ure ud på nettet, og find ud hvilke modeller og mærker, der tiltaler dig mest.

Nogle gange ser man et flot ur på en anden, men det er ikke altid sikkert, at det er lige så pænt på dig. Tag derfor også ud og prøv nogle forskellige modeller for at finde ud af, hvilken stilart du mest er til.

Vælg et ur, der passer til din livsstil

Er du meget aktiv, skal du måske overveje et ur, der kan tåle vand, eller ikke er for tungt og prangende. Derfor er det nødvendigt, at der ligger mange overvejelser bag dit valg af ur. Skal uret i stedet signalere eksklusivitet, er det måske et mere tidløst og stilrent ur, du skal vælge.

Det bedste valg er naturligvis at have mere end ét ur, så uret passer til både lejligheden, aktiviteten og selvfølgelig din livsstil. Med flere ure har du også et ur, der passer til både sorte, røde, gule og brune accessories og outfits.

Omega – kvalitet af øverste skuffe

Det Schweiziske mærke Omega er et af de mest populære ur-brands til både mænd og kvinder. Omega-urene er blevet båret af kæmpe personligheder som for eksempel James Bond, Elvis Presley, John F. Kennedy og George Clooney, hvilket fortæller noget om mærkets plads i branchen. Hos Urhandleren.dk finder du et stort udvalg af de stilrene ure, som passer til enhver lejlighed. Et Omega ur vil du få stor glæde af i rigtig mange år.

brooke cagle kElEigko7PU unsplash 1024x687 - Smukke smykker i flot design som alle har råd til

Smukke smykker i flot design som alle har råd til

Smykker er med til at sætte prikken over i´et til det perfekte outfit – og både til hverdag og til fest. Smykker kan være med til at skabe et mere personligt, gennemført og unikt look. Med de rigtige smykker kan du derved nemt og hurtigt ændre dit udtryk og din personlige stil.

Der findes et stort udvalg af smykker hos Wienberg Guld & Sølv. Smykker til dig selv eller hvis du er på udkig efter en personlig gave til en du holder af.

Tanker inden køb af smykker

Inden du køber et smykke, er det vigtigt, at du gør dig nogle tanker om, hvilket smykke det skal være. Skal det være en halskæde, en ring, et armbånd, øreringe eller noget helt femte?

Lige meget hvem der skal bære smykket – dig selv eller et smykke du skal give i gave – er det en god idé, at du vælger et smykke i god kvalitet. Det finder du på webshoppen wienberg-guld.dk.

Halskæder er populære

Et af de meget populære typer af smykker der findes, er halskæder. En halskæde kan nemlig bæres til alle anledninger – uanset om det er til hverdag eller til mere festlige begivenheder. Halskæden er med til at skabe et mere eksklusivt look, og er med til at give dig et personligt udtryk, uanset hvilket outfit du vælger at tage på.

Bredt udvalg af smykker til mænd og kvinder

Hos Wienberg Guld & Sølv finder du et stort udvalg af smykker fra velkendte smykkebrands til både mænd og kvinder. Det vil derfor være nemt for dig at finde det helt rigtige smykke.

Tag et kig på webshoppen eller besøg butikken i hjertet af Silkeborg. Her kan du finde uundværlige og elegante smykker fra mange forskellige brands, som alle har råd til.