pexels оля жеребцова 4223655 scaled 1024x683 - Sommeren er her! Hvad skal du bruge til at nyde den?

Sommeren er her! Hvad skal du bruge til at nyde den?

Sommeren er endelig over os. Det betyder stigende temperatur, høj sol på himlen (forhåbentlig) og lange dage med lyse nætter. Men der er nogle helt basale sommer-essentials, som du bare må anskaffe dig, så du kan blive helt klar til sommeren!

  • Sommerkjoler og shorts 

Stængerne skal vises frem, når det endelig bliver sommer! Derfor skal garderoben selvfølgelig rumme en masse lækkert sommertøj – og hvad er mere sommerligt end kjoler og shorts?

  • Luftige og lækre sandaler

Den ultimative sommersko! Her er der luft til fødderne, og hvem nyder ikke den slags på en varm dag?

  • Stilfulde solbriller

Solbriller er ikke kun praktiske, så du ikke får solen i øjnene. De er også en stilsikker accessorie, som lynhurtigt kan pifte dit outfit op. Hvis du ønsker at investere i et par fede solbriller af høj kvalitet, er Celine solbriller måske det helt rigtige for dig. 

  • Badetøj

Der er intet som en kold dukkert i sommervarmen, og her er badetøj helt essentielt. Heldigvis findes der et væld af fede badeshorts, badedragter og bikinier, så der er nok at vælge imellem.

  • Solhat eller kasket

Det er vigtigt med solbeskyttelse – og især i ansigtet! Her kan en solhat eller kasket hjælpe med at beskytte din hud i ansigtet mod solen.

  • Solcreme

Solhat eller kasket er ikke helt nok, og her kommer solcreme ind i billedet. Vidste du, at du faktisk bør bruge solcreme året rundt for at beskytte din hud mod UV?

  • Insektspray

Sommer er også lig med danskernes største fjende – nemlig myggen. En insektspray kan hjælpe dig med at undgå ubehagelige stik i sommermånederne. 

  • Vandflaske

Anskaf dig en god vandflaske, måske endda med termoeffekt. Det er vigtigt at holde sig hydreret i varmen, og det gør du allerbedst ved altid at have en vandflaske ved hånden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *