wolfram bolte yqCRZzc49h8 unsplash 1024x683 - Udskift bilen med en elcykel

Udskift bilen med en elcykel

I starten var elcykler noget, man forbandt med ældre mennesker, som skulle have lidt modvind på cykelstierne. Men elcykler bliver mere og mere populære, og du ser efterhånden alle aldersgrupper komme susende på en elcykel på cykelstierne. Elcyklen gør det lettere for dig at komme rundt i al slags vind og vejr, den kan parkeres overalt, og den er samtidig et langt mere miljøvenligt valg end bilen.

Elcyklen tager dig fra A til B, og giver dig samtidig noget, som bilen aldrig kan – nemlig frisk luft og motion. Samtidig behøver du ikke at bekymre dig om modvind eller at være sveddryppende, når du kommer på arbejde, da elcyklen forhindrer lige netop dette.

Det er samtidig bevist, at du bliver glad af at sætte dig op på cyklen hver morgen, så du får blæst hovedet godt igennem, inden du skal møde på arbejde, i skole eller noget helt tredje. I mange tilfælde vil du også undgå en masse røde lys, når du suser forbi de lange bilkøer i morgentrafikken.

Hvad skal du overveje, inden du køber en elcykel?

Elcykler findes i et væld af varianter, og derefter er det vigtigt, at du klarlægger dine behov, så du får den rette elcykel med hjem. Du kan med fordel tage ud at prøve en masse forskellige, så du får en bedre føling af, hvad du leder efter. Prøv for eksempel en Cannondale-elcykel, som er kendt for sin lange holdbarhed og høje kvalitet. Vær ekstra opmærksom på din elcykels motor og batteri. Der er nemlig stor forskel på kvaliteten, og det kan betyde meget for, hvor langt du skal cykle, og hvor meget hjælp du har brug for.