pascal meier 1uVCTVSn 2o unsplash 1024x683 - Findes der regler for dig, der damper?

Findes der regler for dig, der damper?

Aldrig har de elektroniske cigaretter været så populære som de er lige nu, og derfor kan du måske også begynde at tænke på, om der findes de samme regler for at dampe som med at ryge. Vælger du at dampe på en elektronisk cigaret, gælder der i bund og grund de samme regler, som hvis du vælger at ryge på en almindelig cigaret.

De smarte og populære e-cigaretter har været på det danske marked lige siden 2008, og er ganske enkelt lovlige at benytte. Alligevel findes der regler for hvor du må dampe.

 

Må man dampe i den offentlige transport?

Vælger du at dampe, er det altid en god ide at du er opmærksom på, hvor du må dampe og hvor du ikke må. For eksempel gælder de samme regler for både rygere og dampere, i både toge, busser og generelt rundt omkring i bybilledet, også når du er på indkøb eller shoppetur.

 

Damp med eller uden nikotin

Uanset om du er ryger og derfor er vant til nikotin i kroppen, eller om du slet ikke har røget før, så kan du stadig nyde at dampe. Det smarte ved at dampe er nemlig, at du selv har mulighed for at justere mængden af nikotin i din e-cigaret. Det betyder ganske enkelt også at du kan vælge nikotinen fra, og kun nyde følelsen af at dampe med smag og duft, som til gengæld findes i et meget stort udvalg, hos den danske webshop Elekcig.dk.