image00001 1024x683 - Send en allergivenlig blomsterbuket

Send en allergivenlig blomsterbuket

Allergier er altid en udfordring, men der findes heldigvis mange hjælpemidler og alternativer, som kan lære dig at leve med dine allergier. Måske har du prøvet at overraske en af dine nære med en smuk buket, som viser sig at være mere til gene end gavn for modtagerens sarte næsetip. Men det findes der altså råd for! Din blomsterlevering kan nemlig blive allergivenlig, når du vælger en virksomhed som FLOWR, der leverer allergivenlige blomster.

FLOWR har nemlig dannet et samarbejde med Astma-Allergi Danmark, som bidrager med ekspertise om pollen, så FLOWR har de bedste forudsætninger for at sammensætte smukke buketter til pollenallergikere. Brug de allergivenlige blomsterbuketter – både hvis du selv er allergisk, men også hvis du kender en allergiker, som skal glædes med blomster. Én ting er sikkert; modtageren vil helt sikkert blive varm om hjertet, når hun/han opdager, at du har taget højde for netop det.

FLOWR ønsker at bidrage til et bedre liv for alle med astma og allergi, og en allergivenlig blomsterbuket er bestemt ikke mindre smuk end en ikke-allergivenlig buket! Mange pollenallergikere døjer dagligt med gener som følge af allergien – faktisk helt op til én million danskere.

Kender du en, som oplever nys og løbende næse som følge af blomsterbuketter? Så glæd personen med en allergivenlig buket, som hun/han kan få glæde ved synet af i flere dage, men som bestemt ikke medfører nogle gener i forhold til allergien.