tamara bellis mNZ GvOQUUY unsplash 1024x683 - Det bør du have i din garderobe for at undgå tøjkriser på kontoret

Det bør du have i din garderobe for at undgå tøjkriser på kontoret

Arbejder du på et kontor, er det en fordel at opbygge en garderobe med simple og smarte stykker tøj. På den måde kan du nemlig være sikker på, at du altid har noget at tage på. Selvfølgelig skal du også have in mente, at nogle arbejdspladser har en dresscode. Er dette tilfældet, skal du naturligvis følge den. 

Her tager vi udgangspunkt i, at der ikke er en decideret dresscode. Dog er det tøj til din garderobe, der giver dig mulighed for at sammensætte smarte og professionelle outfits hver dag.

Kjoler

Som kvinde er det altid en fordel at have forskellige hverdagskjoler til arbejde i klædeskabet. Der findes et utal af kjoler, som er fantastiske til en arbejdsplads. Derudover skal du ikke tænke så meget over, hvad du ellers skal have på. Vælger du et par sorte støvler og eventuelt en flot jakke, har du et godt outfit til arbejdet.

Nederdele

Hvis du ikke er en kjolepige, eller hvis du bare gerne vil have noget at skifte mellem, kan du heller aldrig gå galt i byen med nederdele. Du kan købe nederdele i forskellige længder og farver og kombinere dem med sneakers, støvler og en sød skjorte.

Bukser

Bukser er selvfølgelig et must i dit klædeskab. Det er endda en god idé, hvis du vælger at købe flere forskellige stilvarianter. Du kan blandt andet vælge både habitbukser og jeans alt efter, hvad du laver og selve kontoret.

Overdele

Sidst men ikke mindst skal du naturligvis have forskellige typer af overdele. Her bør du have en god blanding af alt lige fra T-shirts til skjorter og toppe. Det sørger for, at du er godt dækket ind.