738432387 p - Disse ting skal du overveje, når du køber håndbruser

Disse ting skal du overveje, når du køber håndbruser

Mangler I en ny håndbruser? Der findes rigtig mange muligheder, når det kommer til at vælge den rigtige håndbruser og mange af dem har forskellige funktioner.

Der ligger altså rigtig mange tanker og udvikling bag hver eneste håndbruser, som du skal være opmærksom på, når du vælger den version, du går med. For at få den mest optimale løsning til dine behov, så kan det være godt at overveje følgende: Skal strålerne på din bruser kunne indstilles til forskellige hårdheder? Skal din håndbruser have en massage funktion, og skal den have antikalk quick clean?

De fleste af os kender den funktion, at du kan stille på bruserens hårdheder, for at kontrollere, med hvilken fart vandet kommer ud, og hvor mange stråler, der skal bruse ad gangen. Jo færre stråler, jo større hårdhed, og det kan være en fordel i mange situationer, hvis du skal spules i nakken, eller hvis du eksempelvis skal rengøre bruseren.

Med de hårde stråler kan du bearbejde spændinger i nakken mens de bliver varmet igennem. Der findes dog håndbrusere, der tager det et skridt videre og har en speciel massagefunktion, der er udviklet specielt til at løsne op og massere ømme muskler og led. Det kan også være relevant at overveje, om det var en funktion, du kunne forestille dig at komme til at bruge.

De fleste håndbrusere er lavet af en blanding af metal og gummi, der gør det let at holde hovedet frit for kalk, og derfor også undgå tilstoppede huller, der resulterer i færre stråler. Men nogle håndbrusere fås også med en antikalk quick clean, for når du slår den til, så skal du blot føre hånden hen over de små silikonedupper, og så forsvinder al kalk og skidt.