jeshoots com MCm43tSNVhY unsplash 1024x683 - Mangler du inspiration til ønskesedlen til jul?

Mangler du inspiration til ønskesedlen til jul?

Der er stor forskel på folk – og det gælder især måden, hvorpå man skriver sin ønskeseddel. Mange kan skrive lange lister med juleønsker, hvor andre har svært ved at få bare to ønsker ned. Det kan både være fordi, vi har tendens til at købe de ting, vi mangler i hverdagen, men det kan også være fordi, folk går mere og mere væk fra forbrugsmentaliteten. Ikke desto mindre så hører julegaver julen til, og hvis du som så mange andre kunne bruge lidt inspiration, så læs med her.

Gode ideer til juleønsker

  • Oplevelser. Hvis du netop tænker, at du ikke mangler noget i din hverdag, så fyld din ønskeseddel med ting, der kan give værdi på en anden måde. Du kan gøre det nemt for dem, der skal give dig julegaver, ved at være mere specifik end blot “oplevelser” eller “overraskelser”. Hvad med en tur på Louisiana i København, et besøg på Perchs Thehandel eller en aften på en gourmetrestaurant?

 

  • Sko & sneakers. Hvis du tænker lidt praktisk og fremad i tiden, så kan du ønske dig sko til den kommende sæson. Det er en udskrivning, som ofte kan være halvstor og nødvendig, men ønsker du dig nye sko i julegave, kan du bruge pengene på noget andet, når behovet opstår. Selvom hverken sandaler eller sommersko er i butikkerne i december måned, så kan man altid bruge et nyt par sneakers. Du kan evt. tage et kig på Adidas sko her, og ønske dig din favorit.

 

  • Nyt til indretningen. Selvom det ikke er klassiske julegaveønsker, så kan du ønske dig både blomster og grønne planter og tilhørende krukker eller potter. Grønne planter kan give lidt ekstra liv til indretningen, uanset om det er til køkkenet, stuen, soveværelset eller badeværelset. Det gælder om at finde de typer af blomster, som kan klare betingelserne, der er i det rum, hvor du mangler et grønt indspark.