eqt bike GJUZjM8vTKA unsplash 1024x683 - Fordele ved en ladcykel

Fordele ved en ladcykel

En ladcykel er jo praktisk talt det nye sort. Om du er børnefamilie eller ej, så er der bare noget tiltalende ved at cykle ud i det blå med en kompagnon på laddet foran. Overvejer du at anskaffe dig en ladcykel? Så læs med her!

Alt du skal vide om ladcyklen

Der findes et væld af forskellige ladcykler – heriblandt Winther ladcykel. Men her er det altså især vigtigt at overveje, hvor langt I skal gøre til dagligt, hvad I skal transportere, og hvilket budget har I. Når disse ting er på plads, er I allerede kommet et godt stykke vej i beslutningsprocessen.

Har i 2 eller 4 børn? Mere eller mindre? Alle skal selvfølgelig kunne være her, og derfor skal I være særligt opmærksomme på ladcyklens størrelse. Der er jo heller ikke nogen grund til, at cyklen er alt for stor.

En ladcykel med el kan faktisk sagtens erstatte bil nummer 2 – og det er jo både et sundere, billigere og mere miljøvenligt valg. Så hvad venter I på? Når der er el på cyklen, behøver I ikke bekymre jer om dårligt vejr og modvind.

5 fordele ved en elcykel

  1. Gang i benene! Du vil helt sikkert få cyklet en helt masse, og så kan I jo skiftes til at cykle og sidde på laddet?
  2. Det er nemt at komme rundt. El skuffer aldrig – ingen grund til at beregne ruten for stejle bakker, inden I tager afsted.
  3. Det går hurtigt! Du kan bare skrue op for el-styrken, og du er fremme hurtigere, end du kan forestille dig – men husk at køre ordentligt!
  4. God motion… Og hvem ønsker ikke det? Selvom der er el på, er det altså langt bedre end at sætte sig ind i en bil.
  5. Ingen lange bilkøer og myldretrafik – behøver vi sige mere?