pexels adrienn 1524105 1024x683 - Tips til at føle dig til pas i egen krop

Tips til at føle dig til pas i egen krop

Nogle dage føler du dig bare ikke sexet, og det er også helt okay. Når en af disse dage kommer, vil de fleste gerne kunne gøre noget, der får dem til at få det bedre og føle sig mere sexet.

Men kan det overhovedet lade sig gøre? Ja, det kan det sagtens. Der findes nemlig flere tips til, hvordan du kan ende med at føle dig mere sexet selv de dage, hvor du slet ikke troede, at det var muligt.

Tag pænt undertøj på selv på en normal dag

Det er så let bare at tage det almindelige undertøj på. Men hvis du har en øv-dag i forhold til dit selvbillede, kan det sagtens hjælpe at tage noget pænt undertøj på. Selvom du er den eneste, der kommer til at se det, så kan det hjælpe dig med at få det bedre med dig selv.

Tag til en træningstime

Det er ingen hemmelighed, at motion er godt for dit helbred. Men det hjælper dig også med at lindre stress og få det bedre med dig selv. Du kan både tage en træningstime alene eller alliere dig med en veninde, som også har brug for at svede nogle frustrationer ud.

Tag en sexet kjole på

Det kan være en udfordring at føle dig sexet, hvis du har noget på, som du ikke har det godt i. Så på dage, hvor du har brug for et boost, skal du bære noget, der viser dine bedste sider. Her er sexede kjoler en rigtig god idé.