pexels cottonbro 7440054 1024x731 - Hvordan vælger jeg den bedste shampoo?

Hvordan vælger jeg den bedste shampoo?

Shampoo er nok det mest brugte produkt, når det kommer til hårprodukter. Derfor spiller dette produkt også en afgørende rolle for både dig og dit hår. Mens den rigtige shampoo kan få dit hår til at se lækkert og sundt ud, kan et forkert valg betyde, at dit hår ser mat og livløst ud. 

Så inden du går i gang med at købe en shampoo, bør du vide mere om dit hår og din hovedbund. Det hjælper dig med at finde ud af, hvilken slags shampoo der passer dig bedst. 

Kend din hovedbund

For at opnå en effektiv rensning bør din shampoo først og fremmest opfylde din hovedbunds behov. Det er nemlig utrolig vigtigt med en glad hovedbund, hvis du gerne vil have sundt og dejligt hår. 

Du kan have alt lige fra en normal hovedbund til en tør og irriteret hovedbund til en helt tredje hovedbund. Derfor bør du identificere, hvilken type hovedbund du har. Er du på udkig efter en shampoo i en god kvalitet, kan du blandt andet tage et kig nærmere på forskellige varianter fra Paul Mitchell.

Kend din hårtype

Nu hvor du kender til din hovedbundstype, bør du tænke over din hårtype. Dit hårs behov er også vigtigt, når du skal vælge en shampoo. 

Der findes en række forskellige typer af shampoo på markedet, som er målrettet til specifikke hårtyper og deres særlige behov. Det kan for eksempel være en shampoo til krøllet hår, en shampoo til glat hår, en shampoo til farvet hår eller lignende.