pexels bm capture 3794701 1024x769 - 3 gode outfits til en uformel date

3 gode outfits til en uformel date

Hvis du skal på en date, så er der ingen tvivl om, at du gerne vil give et godt førstehåndsindtryk. Det gør du blandt andet med hjælp fra dit outfit. Men hvad skal du tage på, hvis der er tale om en uformel date? Her finder du tre forskellige outfits, som er perfekte til en afslappet date.

Vælg det perfekte outfit til din date

 

  • T-shirt, jeans og sneakers – Du kan aldrig gå galt i byen med en smart t-shirt, et par jeans og lækre sneakers. Hvis det er en kold dag, kan du tage en læderjakke, en striktrøje eller lignende udover din t-shirt. Dette outfit er perfekt til en gåtur eller en kop kaffe.
  • Kjole og flade sandaler – Et andet smart outfit er en kjole og et par flade sandaler. Der er ingen grund til at tage de høje hæle på, hvis det blot er en uformel date. Hvis du ikke allerede har den perfekte kjole i skabet, kan du tage et kig i en tøjbutik Østerbro. Hvis det er en køligere dag, så tag et par støvler på i stedet for sandaler. Du kan desuden tage strømpebukser på under kjolen, hvis det ikke er varmt nok til bare ben.
  • Jumpsuit – Du kan vælge mellem et hav af forskellige jumpsuits, så du kan finde den helt rette model for dig. En jumpsuit er uden tvivl et godt valg, da det er et fint og sødt outfit, der ikke behøver at være formelt. Du kan vælge at tage alt lige fra sandaler til sneakers, støvler eller lignende på til en jumpsuit.