pexels kaique rocha 125510 1024x683 - 3 projekter til sommerferien

3 projekter til sommerferien

Sommeren er over os. Og selvom store dele af Europa står i lys lue og brændende flammer, kan vi i Danmark dårligt nok tage på stranden de fleste dage. Ja, sommeren tegner til at blive mere kold og mørk, end de fleste af os havde håbet.

 

Men intet her i verden er så skidt, at det ikke er godt for noget.

 

Brug derfor sommeren på at komme igennem projekter, du gerne har villet gennemføre hele året. Hvad siger du? Har du ingen projekter! Jamen, det skal du ikke være ked af, jeg har nemlig masser af bud til, hvad du skal kaste dig over.

 

Lav dine egne smykker

Det eneste dårlige ved smykker er, at der aldrig er nok af dem. Få derfor anskaffet dig et samlesæt bestående af glasperler, snor og låse, så du allerede nu kan få lavet alle årets julegaver på forhånd.

 

Når du skal købe glasperler til dine smykker, skal det helst være af en slidstærk type som miyuki rocailles, der kan tåle og blive kørt op og ned ad huden en hel dag.

 

Læs klassiske bøger

Det tegner til, at du har masser af timer at slå ihjel. I stedet for at glo hjerneløst ind i dit fjernsyn hele sommeren, og spilde tiden på at gense alle 73 afsnit af Game of Thrones, bør du kaste dig over nogle af de store klassiske, litterære værker.

 

Her er tale om Forbrydelse og Straf, Dræb Ikke En Sangfugl og ikke mindst hele Harry Potter serien.

 

Lær at spille et instrument

De fleste drømmer om at kunne spille et eller andet instrument, men de færreste af os har tiden til at sætte os ned for at lære det. Det har du nu, så det er bare om få købt en guitar og se Youtube-tutorials.