pexels andrea piacquadio 3769007 1024x741 - Sådan holder du din skønhed om vinteren

Sådan holder du din skønhed om vinteren

Det er ikke altid lige let for en kvinde at føle sig smuk om vinteren. Heldigvis er der nogle ting du kan gøre, for at hjælpe dig selv og dit udseende i vintermånederne.

Det kræver bare, at du plejer dig selv lidt ekstra. Følg disse tips, og du vil se en stor forskel i din hud, dit hår og dine negle.

Drik vand og spis sund

Vinteren kan være en tør tid på året, og det kan påvirke din hud og dit hår. Sørg for at drikke mindst 2 liter vand om dagen, for at holde dig hydreret så din hud forbliver frisk og smuk.

Du skal spise mad nok, da det er vigtigt for dit generelle velvære. Sund mad har også en positiv effekt på din hud og dit hår. Spis masser af frugter og grøntsager og få nok proteiner, og spis masser af fisk. Fisk er rig på omega-3-fedtsyrer, som er rigtig godt for din hud.

Tilføj lidt ekstra til din baderutine

Det er en god idé at påføre en lækker, naturlig olie på din hud mens du er i bad. Det vil fugte din hud, gøre den mere elastisk, så den kan klare det kolde og tørre vejr.

Brug også en fugtgivende håndcreme efter badet. Vinteren kan være hård mod dine hænder, så sørg for at bruge en god fugtgivende håndcreme hver gang efter du har været i bad og hver morgen og aften.

Gør noget ud af dig selv

Det er vigtigt at du også selv gør noget aktivt, for at føle dig smuk om vinteren. Brug lidt ekstra tid om morgenen på dig selv, så du føler dig ekstra smuk. Brug dine yndlings heiring smykker, så du kan mærke, at du har gjort noget ekstra for dig selv.