pexels andrea piacquadio 720815 scaled 1024x683 - Operationel leasing - bil uden bekymringer

Operationel leasing – bil uden bekymringer

Synes du også, at prisen for en ny bil er alt for dyr, og er du i øvrigt træt af uforudsete udgifter forbundet med service og reparation af din bil? Du er ikke alene. Frem for at købe vælger flere og flere mænd og kvinder nemlig operationel leasing, og det samme kan du.

Som at leje frem for at eje

Hvad er operationel leasing? Operationel leasing, som også går under navnet privatleasing, svarer til at leje din bil frem for at eje den, og det kan på mange måder sammenlignes med at bo til leje frem for at være boligejer.

 

Med operationel leasing skal du ikke betale en stor, uoverskuelig købspris. I stedet betaler du en førstegangsydelse, dvs. en slags depositum, for at overtage nøglerne, og herefter betaler du en månedlig ydelse for at bruge bilen. Når din leasingaftale engang når sin slutdato, skal du blot aflevere bilen tilbage til dit leasingselskab, som tager sig af bilens fremtid.

Slip for uforudsete udgifter

Når man bor til leje, og noget i boligen kræver vedligeholdelse eller reparation, har boligforeningen ansvaret for at tage sig af problemet. På samme måde kan du med operationel leasing slippe for alt økonomisk ansvar forbundet med de uforudsete udgifter til service og reparation.

Privatleasing og erhvervsleasing

Med operationel leasing kan du både privatlease, dvs. lease en bil til privat brug, og erhvervslease, altså lease en firmabil. I begge tilfælde vil prisen altid være inklusiv serviceaftaler, eventuelle reparationer og helt uden forpligtende restværdi.

 

Hos Focus Flex Leasing tilbyder de operationel leasing med en totalt gennemsigtig struktur og krystalklare betalingsregler uden bekymrende overraskelser. Er du nysgerrig på, hvad andre leasingmodeller har af fordele og ulemper, så kan du læse mere om blandt andet splitleasing og sæsonleasing på deres hjemmeside. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *