tamaki kato 7croK2 BiVQ unsplash 1024x576 - 3 tasker, du ikke kan undvære i din garderobe

3 tasker, du ikke kan undvære i din garderobe

Du kender den sikkert allerede, måske har du også allerede prøvet den. Nemlig den smarte og populære e-cigaret, som passer perfekt i tasken hvis du skal en tur i byen, og som du kan finde lige her.

 

De smarte e-cigaretter findes i mange forskellige smagsvarianter, lige fra søde frugtsmage af for eksempel jordbær, mango, æble og kirsebær, til smag af kage, vanilje og tobak. For at du ikke bliver træt af en smag, kan du også vælge at lave din helt egen personlige smag, nemlig ved at selvblande.

 

Skal du pakke tasken til en tur i byen, måske et weekendophold eller en miniferie, så er de forskellige e-cigaretter nemme at have med, da de fylder meget lidt i den større taske.

 

Brug en e-cigaret som hjælp til rygestop

Hos Elekcig kan du selv vælge, om din e-væske skal indeholde nikotin eller ej. Men det er ikke det eneste, for du kan også selv justere op og ned i mængden af nikotin i din e-væske, nemlig ved at blande selv, ved at bruge selvblander.

 

Det er smart, og har du planer om at bruge e-cigaretterne i kampen mod et stort cigaretforbrug, er e-cigaretterne en stor hjælp. Du har derfor mulighed for at justere ned i styrken af nikotin. For eksempel kan du starte på et niveau, som svarer til dine sædvanlige cigaretter, og derefter trappe ned i nikotinstyrke.

 

E-cigaretter er til alle

Uanset om du er vant til at dampe, eller om du er helt grøn indenfor dampning, så finder du et stort udvalg af forskellige e-cigaretter hos Elekcig.dk. Både med forskellige smag, med og uden nikotin, og sidst men ikke mindst duft.