pexels maksim goncharenok 4348640 1024x683 - Et kig ind i garderoben hos en sportskvinde

Et kig ind i garderoben hos en sportskvinde

Det er almindeligt kendt, at de fleste kvinder har ret meget tøj i deres garderobe. Tøjet fylder en del i de pressede garderobeskabe, men det er ikke kun tøj, som kvinden har meget af. Det gælder i særdeleshed også sko og tasker.

For en sportskvinde, er det ikke sport anderledes. Hun skal nemlig også presse alverdens træningstøj, løbetøj og løbesko, ind i skabet.

Her kommer et par ting, som er at finde i garderoben hos en kvinde, der dyrker meget sport.

Regnjakke til dame

En sportskvinde trodser gerne vind og vejr, for at få trænet. Derfor har hun helt sikkert en god regnjakke, som hun kan tage på, når vejret er vådt. Det ville ikke overraske, hvis kvinden har mere end én slags regnjakke. Hun har sikkert både en til sport, og en til mere fint brug. 

Hvide tennisstrømper

Hun har helt sikkert en masse hvide tennisstrømper i en skuffe eller to. Strømperne er nemlig varme, til når hun dyrker sport i koldt vejr, og så er de ganske bløde at have på en afslappende søndag – hvis afslapning ellers er noget, hun gør sig i.

De høje hvide strømper er da også heldigvis for kvinden, der dyrker sport, gået hen og blevet ret moderne og populære, særligt blandt unge mennesker, som trækker de hvide strømper højt op på skinnebenet næsten uanset hvilket outfit, de har på.

Varme huer og kasketter

Når hun skal ud at dyrke sport i de kolde måneder, bruger hun helt sikkert en varm hue, så den vinterkolde luft ikke fryser hendes ører. Enhver der dyrker sport ved, at det er sjovest og nemmest, hvis man har det rigtige udstyr på. Man har ikke lyst til at fryse, og det er kvinden som dyrker sport, selvfølgelig fuldt forberedt på.